SoftScan og deres telefon sælgere!

På mit arbejde er jeg for sjette gang blevet kontaktet af en SoftScan telefonsælger.

Første gang jeg hørte fra dem var det en mand jeg talte med og han tilbød jeg kunne prøve deres anti-spam/-virus scanning gratis i 14 dage det eneste der skulle gøres var at flytte firmaets MX Records. Hmmm flytte mine MX records til nogen, der ringer fra et hemmeligt nummer? Jeg takkede nej og han spurgte om han måtte sende noget info på min mail, og det fik han lov til. Jeg kikkede hurtigt i materialet og besluttede det ikke var noget for os.

Efter et par uger ringede han igen og spurgte om jeg havde læst materialet, og at han vist ikke havde sendt det rigtige link til “MX overdragelsen” igen takkede jeg nej og der gik endnu et par uger og han ringede så igen fordi jeg ikke havde brugt overdragelses linket. Jeg fortalte ham jeg var fint tilfreds med SAV Han kom med priser for scanning af alt vores mail, og så vidt jeg husker lå de tæt på Symantecs Anti Spam løsning, men jeg takkede igen nej og jeg hørte da heller ikke noget til dem i et stykke tid.

Men så en dag ringede en dame og fortalte mig, at ham jeg talte med sidst havde søgt ny udfordringer (sikkert fyret da han ikke var aggressiv nok) og hun kom nu med samme tilbud om 14 dage gratis prøve, og hun fik lov til at sende et link igen (som jeg på ingen måde havde tænkt mig at trykke på) så hun ringede efter et par uger og var meget forbavset over jeg ikke ville have 14 dages gratis scanning og her efter belærte hun mig om hvordan mail bliver sendt rundt på nettet (nå det er sådan DNS virker – TAK!) jeg satte dog en kæp i hendes hjul da jeg lige havde købt 3 års Anti-Virus/-spam så der opgav hun ret hurtigt.

Men så ringede hun igen i dag og det kan godt være jeg var lidt negativ (sjette opkald fra dem – jeg har også andet at lave) og hun kunne bare ikke forstå jeg ikke kunne se hvor skide smart og billigt deres produkt var. Her er et par af hendes argumenter:

Hende: Har du en røgalarm i dit hus?
Mig: Ja?
Hende: har der været ildebrand?
Mig: Nej!
Hende: Hvorfor har du den så?

Hende: Vi tester over en Milliard emails!

Hende: Vi har fået en CheckMark Award (her gik der 3% spam igennem)

Hende: Vi garanter at du ikke får Virus
Mig: Hvad nu hvis der slipper en igennem?
Hende: Så kompenserer vi dig!
Mig: Og hvad skal jeg med kompensation hvis mit netværk er angrebet?
Hende: Du skal bare bruge vores mail backup.

Herefter blev hun mere og mere bitchy og fortalte om deres “false positive rapport” som jeg så kunne fortælle jeg også have med Symantec (liste med possible spam) hun mente helt bestem det var meget besværligt at checke så jeg tilbød at kikke dem igennem, desværre havde jeg leget med min IPere tidligere så min Outlook var gået i offline mode (hvilket jeg først opdagede bagefter) og jeg kunne derfor ikke komme ind i public folders og nu kommer grunden til jeg skriver dette indlæg.

Jeg fortalte hende jeg ikke lige kunne komme ind i folderen da jeg havde leget med nogle indstillinger tidligere og så siger hun “Du har nok fået en virus! Ha! Ha!” ikke kun en gang men flere gange mellem hendes salgstale. Hvis jeg ikke var irriteret blev jeg det, og sagde hej og smed røret på.

3 Responses to “SoftScan og deres telefon sælgere!”

  1. PanzerPreben says:

    Hvis i beder hende pænt, er jeg sikker på i ikke vil blive kontaktet igen. De er et seriøst foretagende hvor der typisk løses problemer for det som må kunne betragtes som lidt mere end bolcheforretninger, hvor man har tid til at lade sig udspørge af telefonsælgere. At I, bruger tiden på at tage en dialog om noget som ikke er relevant, istedet for som så mange andre blot at klargøre dette i starten af samtalen, beviser nok mere om jeres arbejdsgang end det gør om SoftScans. Men fred være med det, jeg garanterer at hvis i spørger på en ordentlig måde, vil i med sikkerhed ikke blive ringet op igen!

  2. TykSak says:

    Hmmm Hvad tolker du “Nej tak, vi er ikke intrereseret!” som? En udfordring til at ringe 7 gange til? For jeg sagde pænt “Nej tak!” flere gange i samtalerne med SoftScans telefon sælgere!

Leave a Reply