Archive for March, 2007

Getmore.dk og deres fragt gebyr

Tuesday, March 20th, 2007

Her er et billede af 13 grønne Belkin 50 cm patch kabler, hvad tror du de koster i fragt?
13 Belkin Patch kabler

Ved Getmore.dk koster det 300,- (prøv at lægge 13 kabler i kurven og bestil)

300 kr i fragt for 13 patch kabler er måske lige i overkanten...

300,- kr i fragt det er 264,- mere en ved køb af 1 stk?!? Nu er kablerne lige steget fra 3,- til 26,- stykket.

Ja, jeg ved godt 13 stk er grænsen hvor der ikke kommer mere “porto” på men det er sku´ surt at kan købe noget hardware og lige smide et par billige kabler sammen med også få lagt 200,- ekstra på i gebyr.

1 patch kabel = 36,- i fragt
2 patch kabler = 80,- i fragt
3 patch kabler = 120,- i fragt
4 patch kabler = 120,- i fragt
5 patch kabler = 140,- i fragt
6 patch kabler = 160,- i fragt
7 patch kabler = 180,- i fragt
8 patch kabler = 200,- i fragt
9 patch kabler = 220,- i fragt
10 patch kabler = 240,- i fragt
11 patch kabler = 260,- i fragt
12 patch kabler = 280,- i fragt
13+ patch kabler = 300,- i fragt

Her er Getmores grund til den høje fragt:
“Forsendelsesgebyret er en omkostning som dækker portoen plus den lagerservice som er forbundet med pakningen af de varer vi sender.
Portoen er automatisk udregnet på vores hjemmeside i forhold antal og varetype.
Fragtgebyret er afvejet i forhold til varetype, pris og mængde, og nogle varetyper er i denne henseende reguleret op, da vi tidligere har kørt en underskudsforretning med disse.”

Så burde de vel sætte prisen op på de kabler eller sælge dem i pakker af f.eks. 10 og på den måde få lagerservice gebyret ned.

Nu er det ikke for at køre hetz på Getmore, jeg køber der selv (er dog ved at komme på andre tanker) og jeg ved der er andre store online butikker der lægger extra “fragt” på.

SoftScan og deres telefon sælgere!

Thursday, March 15th, 2007

På mit arbejde er jeg for sjette gang blevet kontaktet af en SoftScan telefonsælger.

Første gang jeg hørte fra dem var det en mand jeg talte med og han tilbød jeg kunne prøve deres anti-spam/-virus scanning gratis i 14 dage det eneste der skulle gøres var at flytte firmaets MX Records. Hmmm flytte mine MX records til nogen, der ringer fra et hemmeligt nummer? Jeg takkede nej og han spurgte om han måtte sende noget info på min mail, og det fik han lov til. Jeg kikkede hurtigt i materialet og besluttede det ikke var noget for os.

Efter et par uger ringede han igen og spurgte om jeg havde læst materialet, og at han vist ikke havde sendt det rigtige link til “MX overdragelsen” igen takkede jeg nej og der gik endnu et par uger og han ringede så igen fordi jeg ikke havde brugt overdragelses linket. Jeg fortalte ham jeg var fint tilfreds med SAV Han kom med priser for scanning af alt vores mail, og så vidt jeg husker lå de tæt på Symantecs Anti Spam løsning, men jeg takkede igen nej og jeg hørte da heller ikke noget til dem i et stykke tid.

Men så en dag ringede en dame og fortalte mig, at ham jeg talte med sidst havde søgt ny udfordringer (sikkert fyret da han ikke var aggressiv nok) og hun kom nu med samme tilbud om 14 dage gratis prøve, og hun fik lov til at sende et link igen (som jeg på ingen måde havde tænkt mig at trykke på) så hun ringede efter et par uger og var meget forbavset over jeg ikke ville have 14 dages gratis scanning og her efter belærte hun mig om hvordan mail bliver sendt rundt på nettet (nå det er sådan DNS virker – TAK!) jeg satte dog en kæp i hendes hjul da jeg lige havde købt 3 års Anti-Virus/-spam så der opgav hun ret hurtigt.

Men så ringede hun igen i dag og det kan godt være jeg var lidt negativ (sjette opkald fra dem – jeg har også andet at lave) og hun kunne bare ikke forstå jeg ikke kunne se hvor skide smart og billigt deres produkt var. Her er et par af hendes argumenter:

Hende: Har du en røgalarm i dit hus?
Mig: Ja?
Hende: har der været ildebrand?
Mig: Nej!
Hende: Hvorfor har du den så?

Hende: Vi tester over en Milliard emails!

Hende: Vi har fået en CheckMark Award (her gik der 3% spam igennem)

Hende: Vi garanter at du ikke får Virus
Mig: Hvad nu hvis der slipper en igennem?
Hende: Så kompenserer vi dig!
Mig: Og hvad skal jeg med kompensation hvis mit netværk er angrebet?
Hende: Du skal bare bruge vores mail backup.

Herefter blev hun mere og mere bitchy og fortalte om deres “false positive rapport” som jeg så kunne fortælle jeg også have med Symantec (liste med possible spam) hun mente helt bestem det var meget besværligt at checke så jeg tilbød at kikke dem igennem, desværre havde jeg leget med min IPere tidligere så min Outlook var gået i offline mode (hvilket jeg først opdagede bagefter) og jeg kunne derfor ikke komme ind i public folders og nu kommer grunden til jeg skriver dette indlæg.

Jeg fortalte hende jeg ikke lige kunne komme ind i folderen da jeg havde leget med nogle indstillinger tidligere og så siger hun “Du har nok fået en virus! Ha! Ha!” ikke kun en gang men flere gange mellem hendes salgstale. Hvis jeg ikke var irriteret blev jeg det, og sagde hej og smed røret på.

Fiber to the premises

Wednesday, March 14th, 2007

I got a letter from my electricity provider (HHE) telling me they will be laying fiber optic cable on my street and Im looking at getting a 10/10mbit connection.

10/10 mbit 395,- dkr.
IP telephony 0,- dkr.
Fiber rental 135,- dkr.

Total: 530,- dkr. a month.

Connection fee: 1.995,- dkr.

I´ve been waiting for this so long, let´s go already…

CheetahBurner.com

Monday, March 5th, 2007

If you need to burn a CDr quickly go to CheetahBurner.com and get the easy to use trial of Cheetah CD Burner. If you like it its only $15 to buy.